Opony całoroczne CONTINENTAL AllSeasonContact - opinie i oceny

Wybierz rozmiar opony:

Wszystko o oponie w tym rozmiarze

Cena: 362,79 zł

Opinia klientów - AllSeasonContact

Średnia ocena na podstawie (8) opinii
4,8
Bardzo dobra
100%
klientów poleca opony AllSeasonContact

Najnowsze opinie (8)

Ocenił Leooon (30 listopada 2020)
5,0
Bardzo dobra

Niezweryfikowana opinia

Dla mnie numer jeden z modeli które miałem a zjeździłem dosyć sporo modeli opon w ostatnich latach. Bardzo dobrze się sprawdza, przyczepna, super odpycha się jak trzeba szybko ruszyć z miejsca. Same pozytywy w zasadzie. Nie mam żadnych uwag do opon.

Ocenił Bartłomiej (25 listopada 2020)
5,0
Bardzo dobra

Niezweryfikowana opinia

Bardzo dobry kompromis między oponą zimową a letnią, mieszanka dobrze się zachowuje. Z jednej strony opony jak było ciepło nie miękła za mocno, a teraz z kolei nie twardnieje i jesienna aura jej nie straszna, naprawdę przyczepna na mokrej drodze jest a o to mi chodziło właśnie.

Ocenił Frixx (20 listopada 2020)
4,7
Bardzo dobra

Niezweryfikowana opinia

Do tej marki jakoś mam zaufanie. Kilka kompletów zjeździłem ale teraz zdecydowałem się na całoroczną i nie żałuję. Kawał dobrej opony, mega przyczepna, ładnie wykonana. Bieżnik zapewnia dobre odprowadzanie wody. Przy tej cenie za komplet wyszło rozsądniej niż kupowanie dwóch osobnych, przechowywanie itp. BDB

Ocenił Ralpf (18 listopada 2020)
5,0
Bardzo dobra

Niezweryfikowana opinia

Na jesienną aurę jak znalazł. Opona przyczepna jak się patrzy. Ekstra z deszczem sobie radzi, pracuje bardzo cichutko. Po pary tysiącach km zero widocznego zużycia. Bardzo przyczepne tez na suchym, nie nosi autem, sprawdzają się doskonale w mojej ocenie.

Ocenił Kezol (10 listopada 2020)
5,0
Bardzo dobra

Niezweryfikowana opinia

Bardzo dobry produkt, spełniła moje oczekiwania, dobra opona i za rozsądna kwotę. Wyszło taniej niż dwa osobne komplety a nie jeździ się na nich gorzej od letnich czy zimowek. Są bardzo udanym kompromisem w mojej ocenie – polecam serdecznie.

Ocenił Kiniek (7 grudnia 2018)
4,6
Bardzo dobra

Niezweryfikowana opinia

Udany zakup bo chciałem wreszcie przesiąść się na całosezonówkę. Skusiła mnie ze względu na bieżnik i dobre wyniki na etykietce. Hamowanie i trzymanie drogi w zakrętach – wzorowo. Nie jest zbyt miękka, bardziej przypomina letnią pod tym względem. Dużą różnicę względem moich letnich opon czuć na hamowaniu, ta jest zauważalnie lepsza. Przebieg na razie kilkanaście tysięcy i bieżnik nie zużył się za wiele imho.

Ocenił abe (3 grudnia 2018)
4,7
Bardzo dobra

Niezweryfikowana opinia

Zgodnie z moimi oczekiwaniami. Bardzo dobre parametry na etykiecie, sporo dobrych opinii i ja również oponkę teraz polecę. Wykonana super, bieżnik dobry, na wodę idealnie i spadło zauważalnie zużycie paliwa w aucie. Nie jest idealnie cicha ale to nie problem, ważniejsze że auto prowadzi się rewelacyjnie na niej.

Ocenił julek (2 grudnia 2018)
4,8
Bardzo dobra

Niezweryfikowana opinia

Miałem okazję przetestować oponki w firmowym aucie i potem do swojego kupiłem. Prowadzą się świetnie, auto sprawnie reaguje na ruchy kierownicą, a trudno zmusić przy normalnym hamowaniu nawet ostrym ale nie awaryjnym, że abs się załączył, nawet na mokrym trzymają. Duzy atut to ekonomiczność, kole 10% mniejsze spalanie na tych samych odcinkach drogi w podobnych warunkach.