Opony zimowe CONTINENTAL ContiWinterContact TS 850 - opinie i oceny

Wybierz rozmiar opony:

Wszystko o oponie w tym rozmiarze

Cena: 453,50 zł

Opinia klientów - ContiWinterContact TS 850

Doradź innym klientom w wyborze opon. Twoja opinia jest dla nas ważna! Dodaj opinię o tej oponie

Najnowsze opinie (15)

Ocenił ali061 (7 stycznia 2016)
4,7
Bardzo dobra

bardzo dobre opony do jazdy na polskich zasupanych sniegiem drogach...

Ocenił WujekSam (18 marca 2014)
3,6
Dobra

Jak dla mnie słabo, to moje pierwsze opony Continentala, ale nie polecam ich, bo sa jednak mało trwale. Przy poprzednich nie wypadają najlepiej, a jezdzilem na Michelin. Raczej nie polecam.

Ocenił DiTi (6 marca 2014)
4,9
Bardzo dobra

jezdze duzo, zwłaszcza w zimie bo jestem dość aktywny. lubię góry i trudne tereny, więc szukałem opon które będą miały świetną przyczepność i nie wymiękną na naprawdę hardkorowych trasach. ;) no i nie zawiodłem się.przyczepność tych opon jest rewelacyjna

Ocenił Kryspin (19 lutego 2014)
4,9
Bardzo dobra

Nic dodać nic ująć, bardzo porządne zimówki.

Ocenił Nipa87 (16 lutego 2014)
4,9
Bardzo dobra

kupiłem te opony jakieś 3 sezony temu.i wszystko jest z nimi wporzo. dobrze trzymają się na lukach, sa ciche, daja rade i na mokrym i na oblodzonym i na sniegu. Wczesniej jezdzilem na Dunlopie, miałem je 5 sezonow, ale nie trzymaly się tak dobrze jak te.w

Ocenił M-A-C-I-E-K (14 grudnia 2013)
4,4
Dobra

jestem zadowolony z tych opon, jezdze na nich juz jakiś czas i kazda rzecz mi w nich pasuje.niew maja zadnych wad, najbardziej cieszy to, ze sa niespotykanie ciche i stabilne wiec jazda w nich jest bespieczna.

Ocenił Majkel (3 grudnia 2013)
4,3
Dobra

jezdzilem kilka lat na oponach całorocznych, ale zdenerwowany słabym efektem, zdecydowałem się zmienić na zimówki. Continental robi naprawdę dobre opony w przystępnych cenach i właśnie dlatego zdecydowałem się je zakupić., nie zawiodłem się ani trochę. br

Ocenił kostuch (29 marca 2013)
4,0
Dobra

Nie polecam tych opon, da się znalezc cos lepszego w takiej cenie.

Ocenił DoK (21 marca 2013)
4,1
Dobra

tanie ale pożądne opony. jak najbardziej ok!

Ocenił derek (10 marca 2013)
4,9
Bardzo dobra

jestem zadowolony z tych opon. Mam wysokie wymagania, choć za taką cenę nie spodziewałem się wiele i otzrymałem najlepsze opony. Jedyna wada to ,że strasznie piszcza przy hamowaniu. NA plus to, że są bardzo przyczepne, zadne poprzednie zimowki nie były lepsze.