Opony zimowe DĘBICA Frigo 2 - opinie i oceny

Wybierz rozmiar opony:

Wszystko o oponie w tym rozmiarze

Cena: 180,99 zł

Opinia klientów - Frigo 2

Średnia ocena na podstawie 96 opinii
4,5
Dobra
89%
klientów poleca opony Frigo 2
Najlepiej oceniona w kategorii:
Prowadzenie na śniegu
Doradź innym klientom w wyborze opon. Twoja opinia jest dla nas ważna! Dodaj opinię o tej oponie
Ocena oponyJak oceniasz przyspieszanie, hamowanie i zachowanie na zakrętach?
Prowadzenie na suchej nawierzchni: bardzo dobra
Prowadzenie na mokrej nawierzchni: bardzo dobra
Prowadzenie na śniegu:(dotyczy tylko opon zimowych i całorocznych) bardzo dobra
KomfortWpływ opon na hałas podczas jazdy i ich zachowanie na dziurawych drogach.
Komfort jazdy (tłumienie nierówności): bardzo dobra
Głośność opony: bardzo dobra
Jakość oponyJak oceniasz szybkość zużywania i dokładność jej wykonania?
Jakość wykonania: bardzo dobra
Wytrzymałość / przebieg: bardzo dobra
EkonomiaCzy Twój samochód pali więcej / mniej, czy opona była warta swojej ceny?
Zużycie paliwa: bardzo dobra
Stosunek jakości opony do jej ceny: bardzo dobra

Najnowsze opinie (96)

Ocenił Fazzzi (19 lutego 2020)
5,0
Bardzo dobra

Ja tam mogę spokojnie polecić. Dobry produkt, za niezłą cenę. Bez przepłacania za drogą markę, znacznie lepszy od chińczyków które miałem na aucie przed nimi. Poza tym przyczepność w luźnym kopnym śniegu jest bardzo dobra imho.

Ocenił Lirrk (17 lutego 2020)
4,8
Bardzo dobra

Dębica to spoko opony, to nie pierwszy komplet tej marki który używam i generalnie problemów nie było. Opony są ładnie wykonane i wytrzymałe. Może parametrowo na pierwszy rzut oka nie powalają ale jakość jazdy na nich jest naprawdę dobra. Bardzo na plus także oceniam szybkość realizacji zamówienia w sklepie.

Ocenił Kondzio (15 lutego 2020)
5,0
Bardzo dobra

Cena/jakość jest bardzo OK. Według mnie to wykonanie i przyczepność opony zasługują na pozytywną ocenę. Tanie ale wytrzymałe, mam dwa komplety na autach, jeden w miarę nowy, drugi dosyć już zjeżdżony i bardzo długo wytrzymał. Na plus przede wszystkim właśnie solidność, szczególnie w jeździe po dziurach.

Ocenił jeeex (12 lutego 2020)
4,9
Bardzo dobra

Ogólnie w porządku opona wypada. Bez szaleństw jak się jeździ to przyczepność jest na wystarczającym poziomie. Bardzo dobrze leżą mi pod kątem komfortu, drobne nierówności ładnie wybierają. Także całość generalnie oceniam dobrze.

Ocenił Lexon (11 lutego 2020)
5,0
Bardzo dobra

Według mnie dobra opona w swojej cenie. Tania, przyzwoicie wykończona, na dodatek wysyłka z Inter carsu od ręki na następny dzień już były założone na aucie. Bardzo fajna opcja, mogę wyłącznie polecić je jak na razie!

Ocenił Maryniuk (10 lutego 2020)
4,8
Bardzo dobra

Przejechały prawie 15 tysięcy już w różnych warunkach, auto robi bardzo dużo kilometrów i są w porządku nadal. Solidne, dobrze noszą też dziurawe ulice i progi zwalniające czy krawężniki. Póki co spokojnie ten model mogę zarekomendować.

Ocenił franco (9 lutego 2020)
4,9
Bardzo dobra

Dębica okazała się spoko, oczywiście jak na budżetową oponę przystało, nie porównuję z czymś wyżej itp. Natomiast nie jest wcale głośna, ani nie ślizga się na mokrej drodze, także przyczepność okej. Na śniegu trochę pojeździły ale w sumie nie za wiele go w mieście ale dały radę.

Ocenił Pawel (7 lutego 2020)
5,0
Bardzo dobra

Ogółem super, opona w swojej cenie robi dobrą robotę. Zaliczyła nawet wyjazd w góry i bez przeszkód przetrwała i auto też trudne warunki. Dosyć dobrze wykopuje się ze śniegu, trochę gorsza jest na deszczu, na suchym natomiast ok. POLECAM

Ocenił leos (5 lutego 2020)
5,0
Bardzo dobra

Generalnie produkt spełnił moje oczekiwania. Bardzo dobrze się prowadzą, nie ma problemów z przyczepnością. Oczywiście to nie jest jakaś oponka wyczynowa. Trzeba jeździć w miarę spokojnie, natomiast tak ogólnie bardzo okej, ładnie wykonana i nie było żadnych problemów mechanicznych z nią.

Ocenił Izzy (2 lutego 2020)
5,0
Bardzo dobra

Frigo to bardzo tania ale dobra opcja, tak naprawdę nie mam się specjalnie do czego przyczepić. Opona jest taka jak oczekiwałem, nieźle się sprawdza, jest w sumie lepiej zrobiona niż cena by sugerowała. Na dodatek podoba mi się, że zużycie paliwa w aucie w ogóle nie wzrosło po podmianie letnich na zimowki.