Opony całoroczne DĘBICA Navigator 2 - opinie i oceny

Wybierz rozmiar opony:

Wszystko o oponie w tym rozmiarze

Cena: 178,44 zł
Promocja!
11
% taniej
Cena bez promocji:
200,50 zł

Opinia klientów - Navigator 2

Doradź innym klientom w wyborze opon. Twoja opinia jest dla nas ważna! Dodaj opinię o tej oponie

Najnowsze opinie (95)

Ocenił Remek (15 lutego 2020)
5,0
Bardzo dobra

Sprawdzają się jak trzeba. Zaliczyły parę wyjazdów dalszych i pokopały trochę w śniegu bez większych problemów. Z wodą także sobie radzą. Nie mają typowego bieżnik kierunkowego jak wiele zimowek w jodełkę ale mimo to jakoś sobie radzą. W tej cenie spokojnie mogę je zarekomendować.

Ocenił Gonzales (12 lutego 2020)
5,0
Bardzo dobra

Ekstra, do małego auta do miasta to dobra opona. Po taniości ale dobrej jakości, nie jakiś no-name czy coś takiego. Wykończone są bardzo porządnie, żadnych problemów, bezproblemowo się koła z nimi wyważa. Polecam serdecznie wybór.

Ocenił hagur (11 lutego 2020)
5,0
Bardzo dobra

Wszystko w najlepszym porządku jak na razie. Navigator ma też zaletę że bardzo powoli się ścierają. Jeżdżę mało, opony pewnie prędzej się zestarzeją niż zużyją:) Najważniejsze że wyszły tanio i zapewniają bezpieczną jazdę. Do tej marki mam zaufanie.

Ocenił tymosz (10 lutego 2020)
5,0
Bardzo dobra

W mojej ocenie dobre gumy. Wyszły tanio ale nie są niskiej jakości jak się obawiałem. Wykonanie bardzo poprawne, na razie mało co się ścierają i są przyczepne. Dostawa ze sklepu następnego dnia – ekspres, polecam.

Ocenił Grzesiek71 (9 lutego 2020)
4,7
Bardzo dobra

Niezależnie od temperatur o warunków drogowych póki co lepiej niż gdyby oczekiwał w tej cenie. Dobrze przyczepna, jeżdżę spokojnie, hamuje w porządku. Auto jest niewielkie i lekkie więc opony nie musza ciężko pracować.

Ocenił Maniek (8 lutego 2020)
5,0
Bardzo dobra

Navigatory miałem również starsze, teraz auto od lata na tych chodzi i powiem że zarówno latem się sprawdziły, jak również zimą czy jesienią szczególnie. Bardzo ładnie się zachowują na mokrej drodze. Poza tym bardzo sensownie kosztowo cały komplet wychodzi. Polecam serdecznie.

Ocenił pedro (7 lutego 2020)
5,0
Bardzo dobra

Dębicę polecę, to trzeci komplet który zużywam i jak na razie na żadnym żadnych przygód nie było. Zawsze ładnie auto hamuje i ma również przystępne parametry ogólnie. Fakt faktem spalanie trochę podniosły po przesiadce z opon typowo letnich no ale tego się spodziewałem, za to odpadają mi koszty wymian, przechowywania etc. POLECAM

Ocenił Jussst (6 lutego 2020)
4,8
Bardzo dobra

Opona jest naprawdę dobrej jakości. Nie mam większych uwag do niej, ładnie się kopie w śniegu, wyciąga auto bardzo sprawnie nawet jak jest go sporo. Do tej pory nie miałem żadnych problemów. Na plus także ekspresowa wysyłka opona ze sklepu.

Ocenił Lavok (5 lutego 2020)
4,7
Bardzo dobra

Super tania – a parametry są nienajgorsze, szczególnie pod kątem hamowania na mokrej nawierzchni to bdb wybór. Plusem bez wątpienia jest fakt, że to sprawdzona marka a sama opona jest wykonana bez zarzutu. Auto trochę więcej paliwa bierze na nich ale w zamian jest wygodnie no i przez to że są miękkie to na mokrej drodze ładnie hamują. Polecam.

Ocenił morpen (2 lutego 2020)
4,8
Bardzo dobra

Navigator jak na swój budżetowy charakter sprawdza się spoko. Nie ma problemów z hamowaniem nawet na mokrym, ładnie przylega bo jest stosunkowo miękka. Bieżnik też daje radę nawet ze śniegiem. Ogółem oponę mogę polecić. Nie sprawia problemów.